Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
Tamara - sedežna garnituraSedežno garnituro Tamara odlikujejo moderne linije, ki so izredno mehke in nežne. Detajl masivnega lesa, še dodatno poudari klasičen stil garniture, ki se z lahkoto prilagodi tudi sodobnem prostoru. Komfort pri sedenju nudita izredno mehko sedišče in naslon.


Maja - sedežna garnitura​Možnost naročanja po meri velika izbira barv blaga in usnja. Zelo udobna za sedenje!


Alen - sedežna garnitura
Monako - sedežna garnituraSedežno garnituro Monako definirajo preproste linije in prefinjen stil. Poljubno lahko izbirate med naslonjalom za roke ali otomanom in si garnituro sestavite po vaših željah in okusu. Dodatni vzglavniki poskrbijo za sprostitev in še večje udobje pri sedenju.


Daša - sedežna garnituraNa videz kompaktna, a izredno mehka sedežna garnitura Daša v hipu postane nepogrešljivo sedišče vašega doma. Večplastnost in enostavne linije sodobne sedežne garniture, se elegantno zaključijo z lesenimi ali kovinskimi nogicami v različnih barvah. Garnitura je primerna za večje dnevne prostore.


Deja - sedažna garnituraBrezčasen dizajn sedežne garniture Deja, daje prostoru občutek domačnosti in udobja. H garnituri se lepo poda oblazinjena mizica, ki jo z različnimi dimenzijami, kombinacijo lesa, nogic in barve ter prešitostjo, popolnoma prilagodite vašemu domu in okusu.


Diva - sedežna garnitura
Glamur - sedežna garnituraSodobna sedežna garnitura Glamur se ponaša z izredno mehkimi in dovršenimi linijami. Modern dizajn enostavnih linij, daje prostoru pridih sodobnosti. Mehko sedišče in naslonjala nudijo neskončno udobje pri sedenju ali ležanju. Masivno podnožje pa nas navdaja z občutkom stabilnosti.


Lea - sedežna garnitura
Lingo - sedežna garnituraKompaktno vzmetena sedežna garnitura Lingo, je primerna za vsak prostor. Garnituro lahko poljubno sestavite z različnimi elementi. Lahko jo na primer zaključite s krožnim otomanom in si tako ustvarite dodaten prostor za ležanje. Z vgrajenim izvlečnim ležiščem sedežna garnitura postane hitro pripravljena postelja za goste.


Pia - sedežna garnitura
Nika - sedežna garnituraSedežna garnitura Nika je namenjena manjšim prostorom. Zaradi poljubnih dimenzij in sestave, se izredno prilega vsakemu prostoru. Posebnost kotne izvedbe je leseni zaključek na hrbtišču garniture, zaradi katerega sedišče zlahka umestimo v prostor, hkrati pa zaključek služi tudi kot priročna odlagalna polica.


Nina - sedežna garnitura
Silver - sedežna garnitura
Sedežna garnitura MilanoModerna sedežna garnitura za sedenje in poležavanje v različnih tkaninah in v usnju!Nizko sedežno garnituro Milano odlikujejo enostavne in pravilne linije, ki dajejo dnevnemu prostoru videz prefinjenosti in sodobnosti. Prostorno sedišče poskrbi za udoben počitek. Zaradi sestavljivega programa garnitura zadosti dimenzijam in potrebam prostora. Naslon lahko dopolnite z dodatnimi vzglavniki in izbirate med različnimi barvami nogic v kromu ali lesu.


Sedežna garnitura Opal
Fiona - sedežna garnituraModerno sedežno garnituro Fiona odlikuje izredna funkcionalnost, saj se prilega tako modernim kot klasično urejenim prostorom. Praktičnost sedišča še dodatno podkrepijo nastavljivi nasloni za roke. S poljubno izbiro barve, materiala in nogic, si lahko sestavite garnituro po vašem okusu, najprimernejši pa je ravno sestav na fotografiji.


Mia - sedežma garnituraI​zredno prilagodljiva sedežna garnitura Mia, bo prinesla razkošje v sedenju tudi v manjše prostore. Izbirate lahko med različnimi materiali garniture, čeprav je detaljno najbolj izrazita prav v usnju. Sedišče lahko postane tudi občasno ležišče z vgrajenim pomožnim ali izvlečnim ležiščem.


Rubin - sedežna garnituraKompaktno vzmetena sedežna garnitura Rubin je brezčasen klasik, kar dodatno poudarijo prešiti nasloni in elegantno zaobljene linije. Udobje garniture lahko dopolnite s pomožnim ali izvlečnim ležiščem, počivalnikom in taburejem (fiksnim ali z odprtim predalnikom). Počivalnik z vgrajenim izvlečnim mehanizmom, je lahko tudi udobno samostojno sedišče.


Nova - sedežna garnitura
Cuba - sedežna garnituraModerna garnitura s pomožnim ležiščem in predalom za posteljnino ter nastavljivimi vzglavniki. Velika izbira blaga in usnja, možnost naročanja po meri!


Oslo - sedežna garnitura