Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
SPALNICA VENUSSpalnica Venus moderna, razigrana in hkrati uglajena s svojimi nežnimi barvnimi linijami. Spalnica je zasnovana tako, da si lahko pripravimo čisto svoj ambient, v katerem se bomo udobno počutili in si nabrali moči za nov dan. Elementom, ki so lakirani v bel visoki sijaj smo dodali barvo hrasta natur, ki nas spominja na tisto čistost lesa, ki ga srečamo v naravi z vsemi napakami in z vso njegovo lepoto.


SPALNICA SERENASpalnica SERENA skupaj s posteljnim okvirjem omogoča spravilo vseh vaših oblačil. Poleg prostornih garderobnih omar katere imajo lahko klasična ali drsna vrata, se lahko oblačila enostavno spravi tudi pod posteljo kar omogoča dvižni mehanizem.Posteljni okvir z dvižnim mehanizmom je na voljo v dimenziji 180x200cm. Vzglavna končnica je obložena z mehko PU peno ter tapecirana v umetno usnje.

Garderobne omare z notranjo globine 58cm omogoča enostavno spravilo tudi na obešalnike. Višina 220cm je optimalna za vse standarne prostore ter omogoča enostavno doseganje predmetov v notranjosti omare.