Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
Harmonija - spalnicaHarmonija je sistem garderobnih omar in spalnic v topli orehovi barvi s pahljačo dopolnilnih barv – vedno elegantno bež, mladostno modro in moderno sivo.


Kantata - spalnicaNa videz enostavni elementi KANTATE v kombinaciji nevtralnih, naravnih barv grobega hrasta in gladke sive, so dopolnjeni s premišljenimi detajli iz drugih materialov, kot so tekstilno usnje, steklo in svetilke. 
Spalnico sestavlja raven niz garderobnih omar poljubne dolžine, ki so mu dodani komoda, ogledalo ter postelja, ki skupaj z nočnima omaricama deluje kot celota. Premišljeno izbrana notranjost garderobnih omar zagotavlja boljši pregled in enostavnejšo izbiro vsebine, medtem ko blaženje na vseh predalih in vratih omogoča mehko in enostavno odpiranje in zapiranje. Funkcionalnost je značilna tudi za posteljo, ki je brez ostrih robov in ima oblazinjeno vzglavno končnico


Samba - spalnicaSAMBA je ritem privlačnosti. SPALNICA SAMBA pa je spoj razkošnega življenja in preprosto dobrega spanja! ENOSTAVNE, minimalistične ploskve se družijo z RAZKOŠNO drugačnimi okroglinami. UDOBJE zaobljenih robov in izbranih oblazinjenj se povezuje s TIŠINO, ki jo omogočajo blažilci za mehko zapiranje vrat in predalov. Samba preseneča z usnjem in tkaninami, raznovrstnimi podobami lesa in barvitosti, steklom in vzorci, različnostjo dimenzij in LEPOTO!


Globus - spalnicaSpoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. Uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati lepo dopolnjujejo prav vsak prostor vašega stanovanja in ustvarjajo dom usklajenega značaja.


CenterPohištvo center je na voljo v svetlem lesnem dekorju Fleetwood (beljeni bor), ki je kombiniran z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belim iveralom. Preproste linije pohištva, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Zanimivo popestritev pa pohištvu dajejo trije različni ročaji, ki so na izbiro.


Medeja - spalnicaMedeja je spalnica z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. V celoti bele barve ali kombinaciji skorša in bele nudi klasične, kotne in drsne garderobne omare dopolnjene s  paleto uporabnih notranjih elementov.