Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net


Dnevne sobeCenter - dnevne sobePohištvo center je na voljo v svetlem lesnem dekorju Fleetwood (beljeni bor), ki je kombiniran z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belim iveralom. Preproste linije pohištva, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Zanimivo popestritev pa pohištvu dajejo trije različni ročaji, ki so na izbiro.


Globus - dnevne sobeSpoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. Uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati lepo dopolnjujejo prav vsak prostor vašega stanovanja in ustvarjajo dom usklajenega značaja.


Dnevna soba Nirvana
Dnevna soba PrizmaDnevna soba v treh barvnih kombinacijah (bela, oreh/bela in oreh/peščena) ob pravi izbiri elementov omogoča tako klasične kot moderne linijske postavitve. Čiste elegantne linije  popestri dekorativna letev na lakiranih frontah - oblikovna značilnost programa.

Pestra izbira elementov poleg omar za shranjevanje vključuje elemente za zabavno elektroniko, ne manjkajo pa niti knjižni regali in kotni elementi. Kakovostno pohištveno okovje z mehkih in tihim odpiranjem in zapiranjem vrat in predalov omogoča preprosto uporabo inzagotavlja dolgo življenjsko dobo. Za prijetno vzdušje ambienta poskrbi osvetlitev vitrin in stenskih polic.