Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
Seti za nego tekstilaTEXTILE MASTER SETI (SETI ZA NEGO TEKSTILA)

Ø  MATTRESS CARE KIT je set, ki vsebuje 2 razpršilca na vodni osnovi brez potisnega plina, Mattress Cleaner (čistilo) in Mattress Smell Remover (deodorant). Oba izdelka sta namenjena čiščenju, odstranjevanju neprijetnih vonjav in smradu z vzmetnic in zagotavljanju maksimalne higiene. Razpršilca sta preprosta za uporabo in zagotavljata hitro ter preprosto čiščenje brez obleditev ali ostanka lis.

Ø  MICROFIBRE CARE KIT je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena čiščenju mikrovlaken in alkantare. Način obdelave mikrovlaken je preprost in zagotavlja hitro ter učinkovito čiščenje brez nevarnosti obleditve in pojava lis. Microfibre Cleaning Cloth je platnena čistilna krpa, površinsko obdelana s posebnim premazom in namenjena čiščenju suhe površinske umazanije ter suhih ostankov madežev na površini mikrovlaken. Čistilna krpa zelo lepo obnovi žametni izgled mikrovlaken in alkantare. Microfibre Cleaner je tekoče čistilo, ki vsebuje posebno sestavo čistil namenjeno čiščenju mikrovlaken in odstranjevanje proteinov (hrane), tanina (pijače) in madežev večine kemičnih svinčnikov. Čistila ne uporabljajte na svili, vinilu (umetnem usnju, raztegljivi plastiki) ali usnju. Kopalna rokavica iz frotirja zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Degreaser (ni vključen v tem setu). Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine. Poraba čistil je najbolj odvisna od stopnje umazanosti mikrovlaken.

Ø  TEXTILE CARE KIT set vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) tekstila in mikrovlaken. Način čiščenja in zaščite tekstila je preprost in zagotavlja hitro čiščenje tekstila brez obleditve in ostanka lis. Učinkovita zaščita tekstila preprečuje vpijanje madežev in umazanije v vlakna in močno olajša odstranjevanje madežev. Textile Cleaner je posebno čistilo namenjeno čiščenju tekstila iz naravnih vlaken, sintetičnih vlaken, mešanih vlaken in mikrovlaken. Količina 225 ml razpršilca v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev garniture; 10-15m2 tkanine. Textile Protector W je razpršilec na vodni osnovi namenjen zaščiti tekstila, mikrovlaken, preprog, itd. z namenom zaščite pred madeži hrane in pijače, maščob, mastnih kislin znoja, itd.