Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
Čistilo za usnjeLEATHER MASETER SETI (SETI ZA NEGA USNJA)

Ø LEATHER CARE KIT - LM 150 set vsebuje 2 izdelka namenjena redni negi (čiščenju in zaščiti) vašega usnjenega pohištva, s sistemom proti staranju, ki ohranja ustrezno elastičnost in prožnost usnja, odlično površinsko zaščito pred vodo, maščobami, znojem ter alkoholom in zagotavlja izgled novega usnja. Leather Soft Cleaner očisti večino madežev in umazanije iz anilinskega in krito barvanega gladkega usnja. Izdelek je na vodni osnovi, ki prodre v površino usnja in jo čisti ne da bi jo poškodoval. Za trdovratnejšo umazanijo in madeže uporabite eno od naših drugih namenskih čistil. Leather Protection Cream je izdelek, ki anilinsko in krito barvano gladko usnje učinkovito zaščiti pred vsakovrstnimi madeži in umazanijo (zaščita pred madeži na vodni osnovi, mastnimi madeži hrane in pijače, madeži potu in alkoholnimi madeži). Hkrati ohranja usnje mehko in prožno ter upočasni staranje in bledenje usnja zaradi vpliva svetlobe.

Ø SKAI CARE KIT je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) vašega pohištva iz umetnega usnja.Skai Cleaner je zelo učinkovito čistilo, namenjeno čiščenju pohištva oblazinjenega z umetnim usnjem. Odstrani umazanijo, ki se nabere z vsakodnevno uporabo, madeže in plesen. Ni primerno za čiščenje pravega usnja, nubuk, velur in semiš usnja. Skai Maintenance Cream je krema, namenjena zaščiti in osvežitvi umetnega usnja. Izdelek je narejen na vodni osnovi. Ni primerno za obdelavo pravega usnja, nubuk, velur in semiš usnja. Skai Maintenance Cream zagotavlja odlično zaščito pred madeži na vodni ali oljni osnovi. Krema zagotavlja boljšo odpornost umetnega usnja na umazanijo in boljšo zaščito pred vplivi vsakodnevne uporabe in vremenskimi vplivi. Izdelek uporabite po obdelavi s Skai Cleaner-jem.

Ø STAY BRIGHT KIT set je preprost za uporabo in omogoča:1. Odstranjevanje večine nezaželene zabarvanosti usnja od jeansa, ogrinjal, blazin, odej, prevlek, pasov, časopisa, ... na belem in svetlem gladkem usnju.2. Zmanjša možnost kasnejše zabarvanosti usnja.Set Stay Bright Kit je primeren za obdelavo vseh usnjenih izdelkov: sedežev (oblazinjenega pohištva, vozil, letal, plovil), ročnih torbic, oblačil, itd. z izjemo izdelkov iz nubuk, velur in semiš usnja. Set Stay Bright Kit je zelo učinkovit na belem usnju in svetlo barvanem usnju.