Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
Čistilo za usnjeLEATHER MASETER SETI (SETI ZA NEGA USNJA)

Ø LEATHER CARE KIT - LM 150 set vsebuje 2 izdelka namenjena redni negi (čiščenju in zaščiti) vašega usnjenega pohištva, s sistemom proti staranju, ki ohranja ustrezno elastičnost in prožnost usnja, odlično površinsko zaščito pred vodo, maščobami, znojem ter alkoholom in zagotavlja izgled novega usnja. Leather Soft Cleaner očisti večino madežev in umazanije iz anilinskega in krito barvanega gladkega usnja. Izdelek je na vodni osnovi, ki prodre v površino usnja in jo čisti ne da bi jo poškodoval. Za trdovratnejšo umazanijo in madeže uporabite eno od naših drugih namenskih čistil. Leather Protection Cream je izdelek, ki anilinsko in krito barvano gladko usnje učinkovito zaščiti pred vsakovrstnimi madeži in umazanijo (zaščita pred madeži na vodni osnovi, mastnimi madeži hrane in pijače, madeži potu in alkoholnimi madeži). Hkrati ohranja usnje mehko in prožno ter upočasni staranje in bledenje usnja zaradi vpliva svetlobe.

Ø SKAI CARE KIT je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) vašega pohištva iz umetnega usnja.Skai Cleaner je zelo učinkovito čistilo, namenjeno čiščenju pohištva oblazinjenega z umetnim usnjem. Odstrani umazanijo, ki se nabere z vsakodnevno uporabo, madeže in plesen. Ni primerno za čiščenje pravega usnja, nubuk, velur in semiš usnja. Skai Maintenance Cream je krema, namenjena zaščiti in osvežitvi umetnega usnja. Izdelek je narejen na vodni osnovi. Ni primerno za obdelavo pravega usnja, nubuk, velur in semiš usnja. Skai Maintenance Cream zagotavlja odlično zaščito pred madeži na vodni ali oljni osnovi. Krema zagotavlja boljšo odpornost umetnega usnja na umazanijo in boljšo zaščito pred vplivi vsakodnevne uporabe in vremenskimi vplivi. Izdelek uporabite po obdelavi s Skai Cleaner-jem.

Ø STAY BRIGHT KIT set je preprost za uporabo in omogoča:1. Odstranjevanje večine nezaželene zabarvanosti usnja od jeansa, ogrinjal, blazin, odej, prevlek, pasov, časopisa, ... na belem in svetlem gladkem usnju.2. Zmanjša možnost kasnejše zabarvanosti usnja.Set Stay Bright Kit je primeren za obdelavo vseh usnjenih izdelkov: sedežev (oblazinjenega pohištva, vozil, letal, plovil), ročnih torbic, oblačil, itd. z izjemo izdelkov iz nubuk, velur in semiš usnja. Set Stay Bright Kit je zelo učinkovit na belem usnju in svetlo barvanem usnju.


Seti za nego tekstilaTEXTILE MASTER SETI (SETI ZA NEGO TEKSTILA)

Ø  MATTRESS CARE KIT je set, ki vsebuje 2 razpršilca na vodni osnovi brez potisnega plina, Mattress Cleaner (čistilo) in Mattress Smell Remover (deodorant). Oba izdelka sta namenjena čiščenju, odstranjevanju neprijetnih vonjav in smradu z vzmetnic in zagotavljanju maksimalne higiene. Razpršilca sta preprosta za uporabo in zagotavljata hitro ter preprosto čiščenje brez obleditev ali ostanka lis.

Ø  MICROFIBRE CARE KIT je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena čiščenju mikrovlaken in alkantare. Način obdelave mikrovlaken je preprost in zagotavlja hitro ter učinkovito čiščenje brez nevarnosti obleditve in pojava lis. Microfibre Cleaning Cloth je platnena čistilna krpa, površinsko obdelana s posebnim premazom in namenjena čiščenju suhe površinske umazanije ter suhih ostankov madežev na površini mikrovlaken. Čistilna krpa zelo lepo obnovi žametni izgled mikrovlaken in alkantare. Microfibre Cleaner je tekoče čistilo, ki vsebuje posebno sestavo čistil namenjeno čiščenju mikrovlaken in odstranjevanje proteinov (hrane), tanina (pijače) in madežev večine kemičnih svinčnikov. Čistila ne uporabljajte na svili, vinilu (umetnem usnju, raztegljivi plastiki) ali usnju. Kopalna rokavica iz frotirja zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Degreaser (ni vključen v tem setu). Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine. Poraba čistil je najbolj odvisna od stopnje umazanosti mikrovlaken.

Ø  TEXTILE CARE KIT set vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) tekstila in mikrovlaken. Način čiščenja in zaščite tekstila je preprost in zagotavlja hitro čiščenje tekstila brez obleditve in ostanka lis. Učinkovita zaščita tekstila preprečuje vpijanje madežev in umazanije v vlakna in močno olajša odstranjevanje madežev. Textile Cleaner je posebno čistilo namenjeno čiščenju tekstila iz naravnih vlaken, sintetičnih vlaken, mešanih vlaken in mikrovlaken. Količina 225 ml razpršilca v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev garniture; 10-15m2 tkanine. Textile Protector W je razpršilec na vodni osnovi namenjen zaščiti tekstila, mikrovlaken, preprog, itd. z namenom zaščite pred madeži hrane in pijače, maščob, mastnih kislin znoja, itd.


Set za nego umetnega usnja