Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
EuforiaLežišče Euforia je korak naprej k maksimalnemu počitku. Pri izdelavi jedra je uporabljena tehnologija žepkastih vzmeti.
Vsaka vzmet je vstavljena v svoj žepek, ki je popolnoma naraven, je iz 100% bombaža. Okvir oz. box struktura je hladno valjane pene, ekološko čiste, razgradljive ter prijazne okolju in ljudjem. Koncept takšnega vzmetnega jedra zagotavlja ležišču maksimalne ortopedske in ergonomske lastnosti V vrhnjo prevleko je všito antialergijsko polnilo. Prevleka je pralna, kar zagotavlja optimalno higieničnost ležišču.


Merkur​Vzmetnica, ki za svojo ceno da največ. Danes je to vsekakor najboljši izdelek v svojem razredu. Nastala je kot odgovor na povpraševanje trga po izrazito trdi vzmetnici. Kompaktna struktura in bogato prešitje ustvarjata, ne samo zelo kvaliteten, temveč tudi lep izdelek. Zunanja prevleka vzmetnice Merkur je iz bombaža.


Orion antialergik​Orion antialergik je korak naprej k novi dimenziji počitka. Za jedro ima točkovno ležišče, vendar s 5 conami trdote. S takšno konstrukcijo je zagotovljena ravno pravšnja podpora posameznim delom telesa ob počitku. Pritisk ledvenega ali ramenskega dela na podlago ni enako močan. To ležišče, z različnimi fizikalnimi lastnostmi vzmeti v posameznih segmentih, je konstruirano, da na pravilen način odgovori tem razlikam.

Materiali, ki so uporabljani pri izdelavi tega izdelka so izbrani tako, da ustrezajo, kakor tistim alergičnim na hišni prah, tako tudi tistim, ki želijo ohraniti maksimalno higieno ležalne površine. Prevleka ležišča je snemljiva in pralna na 95° C.


Soja ErgoJe vrhunska vzmetnica z žepkastimi vzmetmi (400 vzmeti pri dimenziji 90 x 200). Ležišče je izdelano iz vrhunskih materialov, pri katerih je poudarek na dodanih naravnih materialih in inovativnih rešitvah pri izdelavi jedra, ter prevleke.

Spominska pena se poda pod vplivom telesne toplote in tako zagotovi popolno podporo in zmanjšuje telesni pritisk na mestih, kjer telo pritiska na podlago. To blagodejno vpliva na krvni in limfni obtok. Kombinacija spominske pene in žepkastih vzmeti je tako popolna kombinacija in odgovarja na vsak premik telesa po spalni površini tekom počitka. Koncept ležišča je, da ima telo v vsakem trenutku popoln stik s podlago.

Jedro ležišča sestavljajo žepkaste vzmeti, na katere na obeh straneh nalega pena EOS, ki je patentirana inovativna različica pene, katera je zasnovana s posebnimi postopki in je zato izredno čvrsta in se težko deformira, hkrati pa je zelo zračna.

Na eni strani na EOS nalega hladno valjana pena na sojini osnovi, na drugi strani pa na EOS nalega spominska pena visoke specifične gostote na sojini osnovi.
Zato ima ležišče tudi oznako Eco-friendly.