Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
GlobusSpoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. Uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati lepo dopolnjujejo prav vsak prostor vašega stanovanja in ustvarjajo dom usklajenega značaja.


TwistModerna predsoba čistih linij. Elementi za odlaganje, elementi za shranjevanje čevljev, elementi za oblačila, polička za odlaganje in polnjenje telefona - vsak ima svojo funkcijo.


Ekspres​Pohištvo Ekspres odlikuje oblikovna čistost, enostavnost in najboljše razmerje med ceno in ˝Alplesovo˝ kvaliteto.Ekspres je zasnovan kot kosovni program, s katerim lahko opremimo tako prostore v vašem stanovanju (spalnica, mladinska soba, predsoba, ...) kot tudi hotelske sobe in apartmaje. Osnovna barva pohištva Ekspres je barva bukve, vrata in predali pa so bež barve.


CenterPohištvo center je na voljo v svetlem lesnem dekorju Fleetwood (beljeni bor), ki je kombiniran z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belim iveralom. Preproste linije pohištva, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Zanimivo popestritev pa pohištvu dajejo trije različni ročaji, ki so na izbiro.

Večnamensko pohištvo center je namenjeno opremljanju različnih prostorov, kot so spalnice, mladinske sobe, dnevne sobe, predsobe in garsonjere. Program je odličen tudi za opremo apartmajev.