Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net


Otroške in mladinske sobePlanet - mladinske in otroške sobeMladinsko pohištvo v barvi breze in petih pastelnih barvah. Idealno za oblikovanje "lastnega planeta" vseh starosti od 0 do 20+. 
S programom Planet je namreč možno opremiti tako prostor za dojenčka, kot sobo za malčka, šolarja, mladostnika in mladega odraslega.


TempoX - mladinske in otroške sobeSestavljiv program mladinskih sob, preprosto spremenljiv v otroške ali samske sobe, v osnovni bukovi izvedbi in v ostalih mladostnih barvah od rumene, vanilije, modre do oranžne.


Tempo Y - mladinske in otroške sobeSestavljiv program otroških in mladinskih sob v dveh izvedbah - osnovni bukovi ali beli. Ambient popestrijo dodanimi mladostne barve  rumena, modra, oranžna, rdeča in zelena.

CenterPohištvo center je na voljo v svetlem lesnem dekorju Fleetwood (beljeni bor), ki je kombiniran z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belim iveralom. Preproste linije pohištva, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Zanimivo popestritev pa pohištvu dajejo trije različni ročaji, ki so na izbiro.

Večnamensko pohištvo center je namenjeno opremljanju različnih prostorov, kot so spalnice, mladinske sobe, dnevne sobe, predsobe in garsonjere. Program je odličen tudi za opremo apartmajev.


Globus - mladinske sobeSpoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. Uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati lepo dopolnjujejo prav vsak prostor vašega stanovanja in ustvarjajo dom usklajenega značaja.