Šentiljska cesta 33, 2000 Maribor tel. : 02/42 02 618 fax. : 02/42 02 628 e-pošta : lesdom@amis.net
SatinaNaturaKuhinja je okus. Okus svetovljanstva - tudi sredi narave. Kuhinja je občutek, ki ga je težko opisati, a ga vsak po svoje prepozna, ko ga občuti. V njem se prepletata pravi navdih domačnosti in veliko izkušenj sveta. Alples vse to ima!Kuhinje NATURA s čistimi linijami v osnovni barvi češnje -perla, ki odseva toplino v lakirane površine mnogoterih barv.


UrbanaKuhinja je okus. Okus svetovljanstva - tudi sredi narave. Kuhinja je občutek, ki ga je težko opisati, a ga vsak po svoje prepozna, ko ga občuti. V njem se prepletata pravi navdih domačnosti in veliko izkušenj sveta. Alples vse to ima!


PlanaOsnovna značilnost kuhinje Plana je vgradni dvojni linijski ročaj na stiku para vrat. Kuhinja, ki se izdelava v vseh barvah Alples. Kuhinja izdelana po meri vašega prostora. 


IkonaRavna, čista in urejena, pa vendar z dodatkom lesa navezana na naravo, pripravljena na srečanja z domačimi in tujimi gosti. Večja ko je družba, bolj je veselo pa vendar ni nihče napoti.


TrentaOsnovna značilnost kuhinje Trenta so vrata s profiliranim vzorcem in vitrina s križno razdelitvijo. Kuhinja izdelana po meri vašega prostora. 


KUHINJE SMARTModularne kuhinje Smart se razlikujejo od Alplesovih po meri izdelanih kuhinj.

Kuhinje Smart vsebujejo ožji nabor elementov, vendar ti zadostijo vsem osnovnim funkcijam, ki jih mora imeti sodobna kuhinja. Kuhinje niso izdelane po meri, vendar imajo prav zato nekatere druge prednosti.
Zaradi ožjega izbora so kuhinje enostavne za prodajo. Dodatna ponudba aparatov nakup še poenostavi. Poleg tega manjša širina programa omogoča proizvodnjo na zalogo, kar pomeni za kupca dve dodatni prednosti.

Prva prednost je kratek dobavni rok, druga pa ugodna cena. Kljub temu kuhinje ne zaostajajo po kakovosti. Zaradi novega konstrukcijskega okovja je pri kuhinjah Smart tudi montaža enostavna in hitra.


StartKuhinje iz Alplesa v vsej svoji svežini. Zanimivi dizajn, atraktivne barve, širok izbor elementov, moderne nape, estetski ročaji, male in velike "malenkosti", elementi za dnevno sobo ali jedilnico.


LagunaUrbana+